Sluiten

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.
Juist in deze coronatijd is het belangrijk dat studenten worden opgeleid, zodat er ook in de toekomst voldoende zorgverleners zijn. Uiteraard bekijken we per controle of bevalling of haar aanwezigheid wenselijk is en houdt de student zich aan alle maatregelen.

Wij werken voornamelijk met de opleiding uit Maastricht, soms komen er studenten uit Rotterdam, Amsterdam of Groningen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken. 

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je hieronder informatie vinden. 

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!

Student team roze

Esmee Bennink

Even voorstellen…

Ik ben Esmee Bennink, 19 jaar en ik woon in Fluitenberg.
Ik ben 2e jaars verloskunde student bij de Verloskunde Academie in Groningen.
Ik mag hier in de praktijk van 8 november tot en met 14 januari stage komen lopen, waar ik ontzettend veel zin in heb!
In deze weken loop ik mee met de verloskundigen en kun je me tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed.
Mocht je mijn aanwezigheid niet fijn vinden, mag dit aangegeven worden bij de verloskundigen.

Tot snel!
Liefs Esmee

 

Student team blauw

Imre de Zaaijer

Hoi allemaal!

Mijn naam is Imre en ik ben momenteel vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Kesteren.
Van 6 december t/m 4 maart zal ik stage lopen bij NONA!

U kunt mij tegen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te mogen ontmoeten en te begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Mocht u dit liever niet willen, dan kunt u dit altijd aangeven bij de verloskundige.

Tot snel!