Sluiten

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk met de opleiding uit Maastricht, soms komen er studenten uit Rotterdam, Amsterdam of Groningen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken. 

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je hieronder informatie vinden. 

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!

Student team roze

Eline van Haeren

Lieve mensen,

De stageperiode (27-05-2019 tot en met 28-06-2019) is weer aangebroken en dit keer was ik weer de gelukkige die bij Verloskundigenpraktijk NONA team roze stage mocht lopen.

Ik ben Eline van Haeren met een leeftijd van 19 jaar. Zelf woon ik bij mijn ouders in Doetinchem en ben doordeweeks op mijn kamer in Maastricht te vinden. Ik ben echt een gezellig mensen-mens en hou dus ook wel van dansje & kletsmoment met vriendinnen op zijn tijd.

Sinds dit schooljaar ben ik begonnen aan de opleiding Verloskunde in Maastricht. Gezien ik een eerstejaars ben, wil ik graag ervaring opdoen. Alle handelingen die ik verricht, zijn onder supervisie van de verloskundige.

Heeft u liever dat ik niet met u meekijk, mag u dit gerust zeggen!

Een hele fijne dag gewenst en ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.