Sluiten

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk met de opleiding uit Maastricht, soms komen er studenten uit Rotterdam, Amsterdam of Groningen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken. 

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je hieronder informatie vinden. 

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!

student team blauw

Quinte Bruijns

Mijn naam is Quinte Bruijns en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren en getogen in Maastricht en woon daar nu nog steeds graag! Sinds het begin van dit schooljaar ben ik begonnen met de studie verloskunde in Maastricht en loop nu in deze praktijk stage van 03-06 tot en met 28-06. Voordat ik aan de studie verloskunde ben begonnen heb ik de middelbare school afgerond met een VWO diploma. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, met vrienden af te spreken met een lekker bourgondisch borreltje en in het weekend vind ik het leuk om lekker uit te gaan.
Ik heb er heel veel zin in om jullie te mogen ontmoeten. Mocht er de wens zijn dat ik niet meekijk dan is dit natuurlijk ook helemaal prima. Geef dit dan even aan bij de verloskundige en dan houden we daar rekening mee.
Ik kijk uit naar onze kennismaking!

student team roze

Qu-Ling Zweverink

Hallo, mijn naam is Qu-Ling (21). Ik ben derdejaars verloskunde student in Maastricht. Ik heb in Deventer gewoond bij mijn ouders en zus, maar ben verhuisd naar Maastricht voor mijn studie. 
In de periode van 10 juni t/m 12 juli loop ik stage in deze praktijk en kun je mij tegenkomen bij spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mochten jullie het niet prettig vinden dat ik aanwezig ben, geef het dan gerust aan. 
Ik heb er zin in en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!