Sluiten

Studenten

Let op: van 21 april tot 26 juni zullen beide teams een vierdejaars verloskunde student begeleiden. Juist in deze tijd is het belangrijk dat zij kunnen afstuderen zodat er ook in de komende periode voldoende zorgverleners zijn. Uiteraard bekijken we per controle of bevalling of haar aanwezigheid wenselijk is en houdt de student zich aan alle maatregelen. Hieronder stellen ze zich voor.
________________________________________________________________________________

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk met de opleiding uit Maastricht, soms komen er studenten uit Rotterdam, Amsterdam of Groningen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken. 

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je hieronder informatie vinden. 

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!

Student team blauw

Hallo allemaal!

Mijn naam is Fenna Reijnders, ik ben 22 jaar en kom oorspronkelijk uit Helden (Noord-Limburg), maar woon tijdens deze stage een aantal weken in de buurt van het mooie Doetinchem.
In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met dansen, lezen, lekker eten en gezellige dingen doen met vrienden en familie.
Ik ben vierde- en dus laatstejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Van 20-04-’20 tot 28-06-’20 loop ik stage bij praktijk NONA team blauw, dus wellicht komen we elkaar tegen in deze periode. Laat het me gerust weten als je dit vervelend vindt.
Ik hoop natuurlijk zo veel mogelijk te zien en leren tijdens deze tien weken en kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Student team roze

Hallo allemaal,

Mijn naam is Meike Damen, ik ben 25 jaar en ik studeer verloskunde in Maastricht. Van 21 april t/m 26 juni loop ik mijn afstudeerstage in Verloskundigenpraktijk Nona, team roze.
Onze ontmoeting zal wellicht iets anders zijn dan normaal, maar desondanks kijk ik er naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden.
Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de zwangerschapscontroles, bevalling en controles in het kraambed. Mocht je dit liever niet willen, geef het dan gerust aan!

Tot snel!