Sluiten

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk met de opleiding uit Maastricht, soms komen er studenten uit Rotterdam, Amsterdam of Groningen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken. 

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je hieronder informatie vinden. 

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!

Student team roze

Tess Maarse

Beste (aanstaande) ouders,

Van 25 april t/m 30 juni mag ik meelopen met de verloskundigen van team roze. Ik stel mij daarom graag aan jullie voor. Mijn naam is Tess Maarse, ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Groenlo. Ik ben een vierdejaars student aan de Academie Verloskunde Maastricht.
Ik hoop veel te mogen leren en te zien. Jullie kunnen mij tegenkomen bij controles, de bevalling of in het kraambed. Ik vind het belangrijk dat jullie je prettig voelen bij mijn aanwezigheid. Geef het gerust aan bij de verloskundige als dit niet het geval is.
Ik heb er zin in en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Hopelijk tot snel!

Liefs Tess