Sluiten

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.
Juist in deze coronatijd is het belangrijk dat studenten worden opgeleid, zodat er ook in de toekomst voldoende zorgverleners zijn. Uiteraard bekijken we per controle of bevalling of haar aanwezigheid wenselijk is en houdt de student zich aan alle maatregelen.

Wij werken voornamelijk met de opleiding uit Maastricht, soms komen er studenten uit Rotterdam, Amsterdam of Groningen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken. 

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je hieronder informatie vinden. 

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!

Student team roze

Romy Schepers

Beste zwangere en partner,

Mijn naam is Romy Schepers en ik ben vierdejaars verloskunde student aan Hogeschool Zuyd in Maastricht. Ik ben geboren in Doetinchem en opgegroeid in Hengelo (gld). Ik loop stage in deze praktijk vanaf 19 april t/m 27 juni. Het kan zijn dat u mij tegenkomt, heeft u hier bezwaar tegen kunt u dit gerust aangeven.

Met vriendelijke groet,
Romy Schepers

Student team blauw

Jasmijn Naus

Hoi allemaal!

Mijn naam is Jasmijn Naus, ik woon in een klein dorpje in het noorden van Limburg en ik ben een laatstejaars verloskundige student. Dat betekent dat ik deze stage zal gaan afstuderen als verloskundige. Jullie kunnen mij de komende 10 weken tegenkomen tijdens het spreekuur, kraamvisites of bij de bevalling. Ik ben namelijk aanwezig van 19 april tot en met 25 juni. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten en om in deze praktijk het mooiste vak ter wereld uit te oefenen.
Ik vind het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Mochten jullie het niet fijn vinden dat ik erbij ben en de controles doe, dan geef dit gerust aan.
Heel veel liefs en hopelijk tot snel,

Jasmijn Naus