Sluiten

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk met de opleiding uit Maastricht, soms komen er studenten uit Rotterdam, Amsterdam of Groningen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken. 

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je hieronder informatie vinden. 

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!

 

Student team roze

Emily Kannegieter

Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Emily Kannegieter en ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Vanaf 19 april t/m 24 juni loop ik stage bij Nona. Ik ben 25 jaar en kom uit Doetinchem. In deze periode kunnen jullie mij tegenkomen bij spreekuren, de bevalling en kraamvisites. Mochten jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, laat het dan aan de verloskundigen weten.

Hopelijk tot snel!