Sluiten

Waarneming

Wij werken in twee teams met vaste verloskundigen. In geval van vakantie, ziekte of nascholing kan het zijn dat je een waarneemster treft. Uiteraard zijn de waarnemend verloskundigen goed opgeleid en ingewerkt in onze praktijk. Hieronder vind je informatie over de waarneemsters die op dit moment in onze praktijk werkzaam zijn.

Naam: Eline van Haeren
Geboortejaar: 2000
Geboorteplaats: Zevenaar
Privé: Ik woon met mijn vriend Rinke in Arnhem.
Afstudeerjaar: 2022
Lievelingseten: Ik bewaar altijd een plekje voor het nagerecht!
Wist je dat: Ik buiten mijn werk om niet graag stilzit, maar tijdens een bevalling indien nodig uren geduld heb.
Een bijzondere eigenschap: Ik maak overal lijstjes van. Zo heb ik ook een lijstje bijgehouden met alle leuke namen die voorbij zijn gekomen afgelopen jaren.

Naam: Romy Schepers
Geboortejaar: 2000
Geboorteplaats: Doetinchem
Privé: ik woon samen met mijn vriend in Doetinchem!
Afstudeerjaar: 2022
Mijn favoriete vakantie: samen met mijn vriend ben ik afgelopen winter met een backpack op reis geweest naar Vietnam en de Filipijnen. Het was prachtig en we kijken met heel veel plezier terug naar dit avontuur.
Hier word ik enthousiast van: een creatief project! Op mijn vrije dagen vind ik het leuk om af en toe wat creatiefs te ondernemen, zoals het pimpen van een lamp. Het liefste dan natuurlijk wel met mooi resultaat.
Wat ik het leukste vind aan mijn werk: om ouders te mogen helpen en ondersteunen tijdens de bevalling! En als kers op de taart de eerste ontmoeting tussen jullie en je kindje mee te mogen maken. Vaak een heel speciaal moment.

Naam: Pien Eising
Geboortejaar: 2001
Geboorteplaats: Varsseveld
Privé: Ik woon in de Heelweg, dorpje bij Varsseveld.
Afstudeerjaar: 2024
Wisten jullie dat: Ik naast mijn werk als verloskundige ook nog turntraining geef bij de Turnacademie.
Lievelingssnack: Naast een bevalling kan je me in de nacht ook altijd wakker maken voor alles wat te maken heeft met chocola!
Favoriete vakantiebestemming: Hoewel ik de warme zomerse dagen heerlijk vind, kan ik ook erg genieten van een wintersport vakantie.

Tess Maarse