Sluiten

Waarneming

Wij werken in twee teams met vaste verloskundigen. In geval van vakantie, ziekte of nascholing kan het zijn dat je een waarneemster treft. Uiteraard zijn de waarnemend verloskundigen goed opgeleid en ingewerkt in onze praktijk. Hieronder vind je informatie over de waarneemsters die op dit moment in onze praktijk werkzaam zijn.

Femke van team blauw is vanaf eind 2019 langdurig afwezig, Lotte vervangt haar.
Jasmijn is vaste waarneemster in onze praktijk. Dit betekent dat ze vakanties en vrije dagen van verloskundigen van zowel het roze als het blauwe team vervangt.

Lotte van de Pas
Dag allemaal,

Mijn naam is Lotte van de Pas. Vanaf de zomer van 2019 werk ik als waarneemster bij Nona en ook de komende maanden kunnen jullie mij tegenkomen in het blauwe team.
Ik heb mijn studie afgerond in Maastricht en vind het leuk om aan het werk te zijn in Doetinchem! Zelf ben ik geboren en getogen in Hilvarenbeek. Hier heb ik mijn passie voor verloskunde gevonden welke ik nu in praktijk mag gaan brengen.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten en een steentje te mogen bijdragen aan de meest bijzondere periode in jullie levens!

 

Jasmijn Wenneker
Beste zwangeren en partners,

Mijn naam is Jasmijn Wenneker. Sinds eind 2018 mag ik mijzelf verloskundige noemen! Ook in 2020 zal ik vrije dagen en vakanties van de verloskundigen komen waarnemen bij zowel het blauwe als het roze team.
Zelf ben ik geboren in Doetinchem. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om na mijn studie in Amsterdam aan de slag te gaan in de regio waar ik vandaan kom. Naast mijn waarneming bij Nona ben ik ook bij verloskundigenpraktijk Ulft aan het werk. Hierdoor ben ik bekend met het reilen en zeilen in de regio.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Groetjes Jasmijn