Sluiten

Kinderwensspreekuur

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op een eventuele zwangerschap. Als je gezond leeft in de periode voordat je zwanger wilt worden, is de kans op een gezonde zwangerschap en een gezond kind het grootst. Dit is dan ook de reden dat wij in onze praktijk kinderwensconsulten aanbieden. Tijdens zo’n kinderwensconsult kijken we breed naar je leefstijl en andere risicofactoren en geven we tips en adviezen om de kans op een spontane zwangerschap te vergroten en daarnaast om een eventuele zwangerschap zo gezond mogelijk in te gaan.

Het kinderwensconsult duurt 30 minuten en tijdens deze controle komen verschillende onderwerpen aan de orde. We kijken samen naar je persoonlijke situatie en hoe deze te optimaliseren voor een zwangerschap. Onderwerpen die we onder andere bespreken zijn: leefstijl, aandoeningen of ziekten die voorkomen in de familie en relevant kunnen zijn, lichamelijke beweging en vruchtbaarheid.  

Klik hier om je aan te melden voor ons kinderwensspreekuur.

Om je zo goed als mogelijk te helpen is een goede voorbereiding van belang. Daarom vragen wij je om voorafgaand aan het consult de Zwangerwijzer in te vullen. Vul de vragenlijst op de website in en mail deze naar info@nonaverloskundigen.nl voorafgaand aan het consult.