Sluiten

Wie zijn wij?

Gevarieerd team van verloskundigen

Wij zijn: Roelande, Kirsten, Manon, Caroline, Yvonne, Jasmijn en Lotte. Samen met onze assistentes Irna en Karin zijn wij Verloskundigenpraktijk Nona! En na het maken van deze foto zijn ook Anne en Eline aan ons team toegevoegd.

We zijn een gevarieerd team van verloskundigen en hebben inmiddels al aardig wat ervaring opgebouwd.

Wij werken in de praktijk met twee teams. Als zwangere behoor je tot het roze of tot het blauwe team. Voor jou als zwangere is het aantal verloskundigen dat je gaat zien hierdoor beperkt. Voor ons draagt het werken met meerdere verloskundigen bij aan een goede kwaliteit: meer expertise, we vullen elkaar aan en kunnen voor elkaar invallen in drukke tijden. En verder is het gewoon heel gezellig!

Wij hebben goede banden met de gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen uit het Slingeland ziekenhuis en met de kraamcentra en collega verloskundigen uit de regio. Er is ook regelmatig overleg om dit zo te houden, om ervaringen uit te wisselen en nieuwe verbeteringen te ontwikkelen en in te voeren.

Wij zijn nog steeds erg enthousiast over ons vak en vinden het geweldig om een zwangere met partner door het traject 'van zwanger naar moeder' te mogen begeleiden.

Wij staan open voor verandering. Je mag alles vragen, wij zullen de mogelijkheden en onmogelijkheden met je bespreken.

Kortom: welkom bij Nona!