Sluiten

Voorlichting borstvoeding

Het is mogelijk om tijdens de zwangerschap een borstvoedingscursus te volgen. Het voordeel van het volgen van een cursus is dat je veel meer informatie hebt gekregen over het geven van borstvoeding en de zaken waar je tegenaan kunt lopen, waardoor je al handvatten hebt om deze problemen mogelijk te voorkomen of op te lossen. Er zijn een aantal lactatiekundigen in de regio die deze avonden organiseren. 

Voorlichtingsavond bij Nona
Deze avond wordt verzorgd door lactatiekundige Linda Offereins (Lactacare). De volgende onderwerpen komen aan bod: het belang van borstvoeding voor moeder en kind; de wijze waarop het lichaam moedermelk aanmaakt; goed aanleggen; het voorkomen van problemen zoals tepelkloven; borstvoeding en werken. De voorlichtingsavond is op onze praktijk. Partners zijn van harte uitgenodigd om mee te komen. De kosten bedragen €25,00, dit wordt veelal vergoed door je zorgverzekeraar. Aanmelden kan via info@lactacare.nl.

Voorlichtingsavonden 2022 (afhankelijk van corona live of online):
19 januari
16 februari
16 maart
13 april
11 mei
22 juni

Kun je niet bij een voorlichting aanwezig zijn? Via een videolink kun je in je eigen tijd een voorlichting volgen die bijna drie uren aan informatie bevat, gekoppeld aan een telefonisch nagesprek met lactatiekundige Linda. De kosten hiervan zijn €25,00. Neem hiervoor contact op met Linda: info@lactacare.nl

Voorlichtingsavond Marlinda Roes
Deze avond wordt verzorgd door lactatiekundige Marlinda. Enkele onderwerpen die deze avond behandeld zullen worden zijn: hoe werkt borstvoeding; aanleggen van de baby; hoe werkt borstvoeding; oplossen van problemen; kolven van de moedermelk. De kosten zijn €30,00 per persoon, kom je als stel dan betaal je €35,00. Marlinda geeft voorlichtingsavonden in Zevenaar, 's-Heerenberg, Aalten en Ulft. Aanmelden kan deze link. 

Lactatiekundigen
Je kunt altijd bij onze lactatiekundigen terecht voor een telefonisch consult, consult aan huis of het huren van een kolfapparaat; zowel in de zwangerschap als in de kraamtijd. 

Lactacare
Linda Offereins
06-10140173
info@lactacare.nl 
www.lactacare.nl

Lactatiekundige Femmie
Femmie de Jong
06-11325066
mail@lactatiekundigefemmie.nl 
www.lactatiekundigefemmie.nl

Lactatiekundige Marlinda
Marlinda Roes
06-23499935
info@marlindaroes.nl 
www.marlindaroes.nl