Sluiten

Voorlichtingsavond bevalling

Naarmate de bevalling dichterbij komt zal de behoefte aan informatie hierover toenemen. Goede informatie kan onzekerheden wegnemen en ervoor zorgen dat je deze bijzondere periode met vertrouwen tegemoet gaat.
Wij bieden informatieavonden aan die georganiseerd worden door het Verloskundig Samenwerkingsverband De Slinge, een samenwerking van alle verloskundigenpraktijken uit de regio en het Slingeland Ziekenhuis. Tijdens de voorlichtingsavond wordt er uitleg gegeven over thuis, poliklinisch of medisch bevallen en er is een rondleiding op de verloskamers. Verder is er gelegenheid om vragen te stellen aan een gynaecoloog, verloskundigen, verpleegkundigen, lactatiekundigen en kraamverzorgenden.

In verband met het coronavirus worden de voorlichtingsavonden niet live gegeven, kijk hieronder naar de alternatieven.

Je vindt hier twee filmpjes. De eerste is onze voorlichtingsavond over de bevalling, op het tweede filmpje kun je een kijkje nemen op de verloskamers van het Slingeland Ziekenhuis. Je kunt ze bekijken op een moment dat het jou uitkomt!


Het is ook mogelijk om de voorlichtingsavond op iedere eerste dinsdag van de maand digitaal te volgen. Er is dan ook een mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat. Kijk op de flyer hieronder hoe je je kunt aanmelden.