Sluiten

Team Roze

Team roze bestaat uit: Roelande Kuiperij, Kirsten Schatorjé-Kok, Manon van Kempen en Lotte van de Pas.

Naam: Roelande Kuiperij
Geboortejaar: 1974
Geboorteplaats: Ik ben geboren en getogen Doetinchemse.
Privé: Getrouwd met Janwillem, dochter Shalomé (1996) en zoon Jonathan (2001) en schoonzoon Harry hoort er nu ook bij.
Mijn extra taken binnen de praktijk: Rooster maken, declaraties versturen, tongriempjes klieven, Centering Pregnancy bijeenkomsten begeleiden.
Lievelingsdier: Poes! Onze eerste poes kregen we van de kraamverzorgster van onze oudste. Haar dochter had een nestje en moest nog van één poesje af, en mijn man bleek een diepe wens te hebben voor een poes (wat ik nog niet wist tot dat moment). Ik vond het niet zo’n goed plan en vroeg daarom aan de verloskundige (dat was ik toen zelf nog niet; collega Caroline was toen mijn verloskundige) of zij het een goed idee vond, in de hoop dat ze het zou afraden. Maar dat deed ze natuurlijk niet en zo kwam Elmo bij ons toen onze dochter 5 dagen oud was. Inmiddels zijn we een paar poezen verder, op dit moment hebben we Loeki en Lotje en vind ik het ook heel erg leuk!
Dit vind ik het leukste aan mijn werk: De vrijheid die je hebt, als de telefoon gaat voor een bevalling moet je natuurlijk gaan maar verder kun je heel veel zelf plannen: hoe laat je begint met je visites, hoe de volgorde is, waar ik koffie blijf drinken enzovoort. En een mooie thuisbevalling, zeker bij een eerste kindje omdat dat toch wel vaak in het ziekenhuis eindigt, is echt de kroon op ons werk!
Ik sta bij mijn collega’s bekend als: Degene die altijd alles weet en onthoudt. Helaas heb ik geen goed geheugen voor gezichten dus als ik je in de stad tegenkom: wees niet beledigd als ik je niet herken! Maar als ik het weer weet kan ik je wel vertellen wat je bloedgroep is en op welke dag van de week je bevallen bent.

Naam: Kirsten Schatorjé-Kok
Geboortejaar: 1983
Geboorteplaats: Leiderdorp
Privé: Getrouwd met Bas, drie kinderen (Fenne, Hidde en Jelle) en een hond (Sara).
Mijn extra taken binnen de praktijk: Beheer sociale media, anticonceptie waaronder het plaatsen van spiralen. Ik zit ook in het bestuur van ons Verloskundig Samenwerkingsverband (met gynaecologen, kinderartsen, kraamzorg ect) en zet mij graag in voor een goede samenwerking tussen alle collega’s.
Lievelingsboek: Geen tijd voor.
Dit weet niemand over mij: Dat ik keihard mee kan zingen met André Hazes of Tino Martin (ik ken bijna alle teksten en ga graag naar een concert).
Zo ziet mijn ideale vrije dag eruit: Rustig wakker worden met de kinderen, in huis klungelen met de muziek lekker hard aan, daarna naar een museum of stadje om vervolgens ergens lekker te gaan eten met een wit wijntje.

Naam: Manon van Kempen
Geboortejaar: 1990
Geboorteplaats: Oosterhout (gld)
Privé: Single
Mijn extra taken binnen de praktijk: Echo's maken, Centering Pregnancy bijeenkomsten begeleiden, beheer van onze website en het computersysteem en ik zit in het bestuur van echocentrum EVA en onze verloskundige zorggroep. Daarnaast heb ik afgelopen jaar samen met Caroline onze praktijk een nieuwe uitstraling gegeven!
Wist je dat:
Yvonne en ik in hetzelfde volleybalteam spelen, vrienden zijn en elkaar dus zowel op het werk als privé veel zien? In het begin van onze carrière werden onze namen nog wel eens door elkaar gehaald. 
Lievelingseten: Italiaans! Pasta gemaakt van verse ingrediënten, pizza met een hele dunne bodem of een uitgebreide borrelplank.. Daarna uiteraard een nagerecht, maar dan wel pudding of taart en geen ijs. Dit alles bij voorkeur op een terras in de zon, met lieve vrienden of familie. Of in Italië natuurlijk.
Dit vind ik het leukste aan mijn werk: Wist je dat ik een bevalling ’s nachts eigenlijk veel fijner vind dan overdag? De rust in huis en op straat is goed voor het verloop van een bevalling, de partner hoeft niet van zijn werk gebeld te worden en eventuele oudere kinderen liggen te slapen. Daarbij hoef ik 's nachts geen andere dingen te doen, houdt de telefoon zich over het algemeen rustig en heb ik dus alle tijd om naast je bed te zitten. En wanneer de situatie het toelaat, kan ik zonder de drukte van de dag even bijkletsen met de kraamverzorgster of collega’s in het ziekenhuis. En ik heb een goede reden om die avond lekker op tijd naar mijn eigen bed te gaan!

Naam: Lotte van de Pas
Geboortejaar: 1997
Geboorteplaats: Hilvarenbeek
Privé: Ik woon in Doetinchem. Wanneer mijn vriend zijn master heeft afgerond, zijn we van plan samen te gaan wonen.
Mijn extra taken binnen de praktijk: Kinderwens consulten, binnenkort zal ik ook Centering Pregnancy gaan begeleiden.
Dit weet niemand over mij: Ik heb een moedervlek in de vorm van een hartje.
Lievelingseten: Bloemkool bereid door mijn moeder.
Wist je dat: Ik 100% Nederlandse ben, ondanks mijn getinte huid.