Sluiten

Visie

Zwangerschap en bevalling zien wij als een natuurlijk proces. Het is onze taak dit natuurlijke proces te bewaken en tijdig de symptomen te signaleren die een voorbode zouden kunnen zijn van medische risico's. Hierbij zullen wij jou en je partner zoveel mogelijk voorbereiden op wat komen gaat, door informatie en uitleg te geven en je vertrouwen te geven in dit natuurlijke proces.

Het is voor ons belangrijk dat elke zwangere op haar eigen manier kán en mág bevallen. Thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling, zoals jij het wenst. Wij hechten veel waarde aan deze keuzevrijheid.

Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren en in te gaan op de vragen die jullie hebben. Ons doel is een gezonde moeder, een gezond kind en ouders die tevreden kunnen terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Ons streven is te voldoen aan de kwaliteitscriteria zoals opgesteld in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Daarnaast heeft de samenwerking met collega verloskundigen uit de regio, het Slingeland Ziekenhuis, kraamverzorgsters, huisartsen, lactatiekundigen en andere partners binnen de verloskundige zorg onze aandacht.